fredag den 26. december 2008

Julen 2008


Denne bog fik jeg af mine forældre i stedet for en blomst :-)

Denne bog fik jeg af Sofie og Kenneth. Endnu et ønske opfyldt :-DDette garn fik jeg af Malene og Stefan. Er der nogle der har en god ide til hvad det kan bruges til???

Vores atypiske juletræ med 3 toppe og 3 stjerner. ( Jo flere des bedre )


4 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Sikke en dejlig trøje og skægt juletræ. Det skal overvejes til næste år, men den går jo nok ikke. Nu hvor børnene er blevet voksne bliver de også meget reaktionære og ALT skal være som førhen. Dejligt med de bøger i julegave. Jeg fik Japan strik af Marianne Isager og er allerede forelsket i en af modellerne.

Jette sagde ...

Gode bøger du har fået der. Garnet kan du anvende til tørklæder eller sjaler, kan godt laves af det alene, eller sæt det sammen med noget mohair. Hvis du er på Ravelry kan du søge på garnet og deraf få nogle ideer med hvad det kan bruges til.

Laila og Aksel Hansen sagde ...

Hej Karin og Jette
Mange tak for rådet med Ravelry, det havde jeg slet ikke tænkt på :-) Med hensyn til juletræet, så har vi haft atypiske træer i mange år, det første år sagde vores søn, at han ikke ville holde jul med os mere hvis det skulle være sådan, men han holdt alligevel ved indtil hans skulle holde jul ved sin svigerfamilie første gang. (det tog ca. 10 år fra 1. gang )

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Jeg fandt lige din blog via Charlotte og kunne ikke staa for dit juletrae! Hvor genialt. :)
Boegerne er fede og mht garnet saa har du allerede faaet raadet om Ravelry, som jeg ville give dig. Glaedelig bagjul.