onsdag den 4. marts 2009

Strik


Jeg har strikket dette Garden Path sjal i Arwetta ekstra fine merino, og jeg syntes selv det er blevet rigtig flot.Disse filtede futter skulle være en str. 43, men blev lidt for store, og så filtede jeg dem en gang til - til en str. 30 - 31

9 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Jeg er imponeret. Det er fantastisk flot dit sjal. Det må have taget meget lang tid, for der er jo intet fast system. Hæ hæ det med valkede futter kender jeg godt- enten er de for store eller for små, når de kommer ud af maskinen. Har overvejet om man kunne lave nogle forme og valke omkring, så de fik den størrelse, men sikken en larm i vaskemaskinen. Tillykke med barnebarnets barnedåb- det er dejlige billeder.

Laila Hedam Hansen sagde ...

Hej Karin
Det har taget lige knap 3 uger at strikke, men jeg strikker jo heller ikke hele tiden ;-D Et nodestativ,en magnettavle og en lang magnet hjælper utrolig meget.

Bente T sagde ...

Et fantastisk flot sjal!
Lidt ærgerligt med de futter, man kan godt købe nogle forme der er lavet af styrofoam, som man lægger indeni futterne inden man putter dem i vaskemaskinen.

marianne lundholm sagde ...

fin sjalen blev, var det några fel i opskriften? tofflorna är så käcka

Helle : sagde ...

Hold da op det er flot hvor mange meter har du brugt eller gram ? Tænkte på om man kunne strikke det i den tynde kaunigran. Synd med futterne.

Laila Hedam Hansen sagde ...

Hej Marianne
Der er en fejl i den danske opskrift, men jeg tror ikke der er nogle i den engelske. Fejlen er at der står ( 3 ret, slå om,mærketråd, 1 ret, slå om, slå om) Der skal stå ( 3 ret, slå om, mærketråd, 1 ret, mærketråd, slå om)
Og Hej Helle
Jeg har brugt ca. 125 - 130 gr. = 500 - 525 m, hvis jeg har regnet rigtig :-)
Og mange tak for roserne til alle
Laila

Jette sagde ...

Meget smukt sjal og det kan bruges til alting.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

WOW - sjalet er da helt fantastisk!

Laila Hedam Hansen sagde ...

Undskyld, undskyld, undskyld.
Jeg har brugt 3½ nøgle garn = 740 m ca.