torsdag den 15. april 2010

Vinter og strik


Dette har jeg så brugt noget af vinteren på. Minisken i knæet var flosset og skulle opereres med en kikkertoperation. Det tog nu længere tid at komme sig end jeg troede det ville.
Det er ikke nemt at se, men der sidder en ugle i kassen.Dåhjorten kom dagligt og spiste gulerødder og korn, som vi havde lagt ud til dyrene. Der kom også andre dådyr og rådyr, fasaner og harer og fik deres vintermad.Denne skjortebluse skal bruges til datterens 30 års fødselsdag, nederdelen havde jeg fundet, men kunne ikke finde en bluse der passede til, hverken i farve eller pris, så måtte jeg jo ty til symaskinen igen, igen.
Sjalet her er strikket i merinould fra Illebølle på Langeland, opskriften og filtet der er uden om er fra Uldbixen i Longelse, så det er rent lokalt :-)
Det færdige resultat


Kanten i nærbillede

Trøje fra Drops, strikket til datteren som skal have den i fødselsdagsgave. Brochen er fra Keramik Kat i Rudkøbing. Lavet i porcelæn.


Nærbillede af ærmerne

Også ærmet

Trøjen ligger til udspænding.
Gæt hvad dette er........

...... Hjemmesyede spegepølsetarme.
Herren i huset ville lave spegepølser, men havde ikke tarme nok, hvad gør fruen så... Tager et skævt lagen, klipper i stykker og syr det han mangler.

3 kommentarer:

marianne lundholm sagde ...

men så fint mönster på sjalen, vilka fina hundar du har

Helle : sagde ...

Hvor er det et smart sjal du har lavet, den kant med filt er super fin.

God bedring med dit ben !

Laila Hedam Hansen sagde ...

Mange tak til både Marianne og Helle