mandag den 4. oktober 2010

Jamen dog, hvor er det lang tid sidenDette er en trøje jeg har strikket i noget uldgarn fra Aldi, opskrift fra Drops. Ærmerne ser ikke så lange ud, men det er de.


Et sjal der skulle have været noget større, jeg tror der var skrevet en forkert p. str i opskriften, men pyt, det er fint til at have på under en jakke.Her ligger sjalet til udspænding.


Et par lange pulsvarmere til Malene, strikket i bamboo. Hun har også fået et mavebælte strikket i alpaca, men det har jeg ikke fået fotograferet.

Må jeg presentere : Gunnar og Peerson, sidstnævnte er på vej ud af kassen. Jeg fandt dem på marken uden for vores hus, åbenbart sat af oppe ved vejen. (hvor er det ondt)


De havde ikke klaret et døgn mere uden kærlig pleje, men nu har de været hos os 3 uger og de trives godt :-)

Trøje jeg har strikket for Hobistrik. Garnet er rigtig dejligt at strikke med, men opskriften som er fra Drops passer ad h. til, aldrig har jeg trævlet så meget op og lavet om, som på denne trøje. Og alligevel er den ikke som jeg gerne ville have den og slet ikke som den ser ud på opskrifts-billedet.Lidt flere billeder af trøjen fra Drops
Her var vi på ferie i august. Skønt sted.

Og vi var ude og fiske :-) (Det er nu ikke nemt at fotografere sig selv.)

1 kommentar:

Pia sagde ...

Smuk blå trøje du har strikket. Nogle er ualmindelig onde hvad dyr angår. Mit hjerte kunne heller ikke have ladt de små stakler være alene. Godt du både havde tid og mulighed for at tage dig af dem.